Processos participatius

 • Processos participatius oberts

  Any 2022-2023 Prospostes laboratoris participatius

  Estem a l鈥檈scolta de les propostes que els ve茂ns del poble vulguin realitzar a la poblaci贸, tot seguit les donem a con猫ixer per crear equips de treball amb persones afins i motivacions semblants. Els laboratoris participatius s贸n espais col路laboratius d鈥檃prenentatge i creaci贸.

  Els ve茂ns de les Planes volen fer…
  1. Festa de la diversitat – Una mostra de la diversitat cultural que conviu al nostre poble a trav茅s de la m煤sica, la gastronomia, l’art, l’artesania, la dansa…
  2. Ruta dels contes – Omplim diversos indrets de Les Planes amb 茅ssers fant脿stics i hist貌ries incre茂bles.

  Any 2022-2023 Redacci贸 del POUM

  L鈥橝juntament ha endegat la redacci贸 del Pla General del municipi i voldria que aquest proc茅s fos 脿mpliament participatiu des de l鈥檌nici. Per aix貌 hem cregut convenient preguntar-vos, abans de que l鈥檈quip redactor elabori i ens presenti les tasques d鈥檌nformaci贸 i an脿lisi d’alternatives, quins creieu que s贸n els aspectes clau que el futur Pla General hauria d鈥檃bordar. Ho fem amb un senzill q眉estionari on apuntem temes que poden ser del vostre inter猫s, que 茅s obert, per貌 a d鈥檃ltres consideracions que estimeu hem de transmetre a l鈥檈quip redactor. Durant aquesta fase preparat貌ria del document d’avan莽, l’equip redactor ha de disposar de la m脿xima informaci贸 i col路laboraci贸 possible de tots els que puguin aportar, des de la seva experi猫ncia, les idees, suggeriments i visi贸, que reflecteixin els problemes i errors a evitar i, sobretot, ens plantegin els reptes a aconseguir per tal d’enriquir el m茅s possible el document que ha d’orientar el futur de Les Planes d鈥橦ostoles. Participa a l’enquesta de participaci贸 ciutadana al Pla d’Ordenaci贸 Urban铆stica Municipal (POUM). Constru茂m entre totes i tots el futur urban铆stic del municipi.

 • Processos participatius tancats

  Any 2021

  Proc茅s de comunicaci贸 participativa dels gorgs de Les Planes d鈥橦ostoles

  La Fundaci贸 Emys i l鈥橝juntament de Les Planes d鈥橦ostoles han preparat per dem脿 dilluns una acte per a recollir l鈥檕pini贸 dels assistents sobre com tractar la comunicaci贸 dels gorgs de Les Planes d鈥橦ostoles; s鈥檃profitar脿 aquesta ocasi贸 per resoldre dubtes i preocupacions i tot seguit es definir脿 com es creu que s鈥檋a de tractar la comunicaci贸 de l鈥橢spai Natural Protegit entre tots!

  Pressupost participatiu per a joves

  Cada any els joves de les Planes d’Hostoles disposen d’un pressupost municipal per destinar a les activitats o infraestructures que desitgin. Les propostes es presenten en l’Assemblea Jove en la qual hi pot participar qualsevol jove resident a les Planes, i s贸n escollides aquelles que es portaran a terme entre tots els assistents.


  Any 2020

  Degut a la covid-19 no es va realitzar cap proc茅s de participaci贸.


  Any 2019

  Proc茅s de participaci贸 dels joves sobre com els agradaria que fos la festa major


  Any 2018

  Proc茅s participatiu previ a la reforma de la Rambla Dolors Moreno de Les Planes d’Hostoles