Mecanismes de participació

Bona part de les accions participatives que es desenvolupen a les Planes d’Hostoles es publiquen a la web lesplanesresilient

 • Assemblea de Joves de Les Planes d'Hostoles

  Assemblea representativa dels joves del municipi. En aquesta assemblea periòdicament, els joves podran debatre i fer propostes pel municipi.

  Llistat de reunions:

  • Assemblea 1. Dia: 23.11.2019. Horari: De 20.30 h a 1 h. Lloc: Sala Polivalent Les Planes d’Hostoles. Consulta les conclusions de les trobades
  • Assemblea 2. Dia: 28.02.2020. Horari: De 16.00 h a 17.00 h.  Lloc: Sala d’Entitats de les Planes d’Hostoles. Consulta les conclusions de les trobades
  • Assemblea 3. Dia: 29.07.2021. Horari: De 19 h a 20.30 h. Lloc: La Parada del Jonquer. Consulta el document de l’acta
  • Assemblea 4. Dia: 27.07.2022. Horari: De 19 h a 20.30 h. Lloc: La Parada del Jonquer. Consulta el document de l’acta
  • El 2023 no s’ha realitzat cap assemblea jove
 • #OpinaLesPlanes

  Des de l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles volem saber l’opinió dels temes d’actualitat del poble. Us volem escoltar i dialogar sobre què us interessa i com podem millorar. Ens podeu fer arribar les opinions a través del Twitter de l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles amb el hastag #opinaLesPlanes. L’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles t’escolta! Opina sobre Les Planes d’Hostoles!

 • Laboratori Participatiu Imagina La Cooperativa

  Els laboratoris participatius són una proposta de participació ciutadana per a treballar i aprendre de forma conjunta. Sota el lema “Imagina La Cooperativa” demanem als ciutadans que proposin allò que els agradaria que es desenvolupés al nostre poble i hi donem suport. Els laboratoris ciutadans són espais de creació, experimentació col·laborativa, i a partir del mes de novembre La Cooperativa de les Planes en serà un d’ells. .

  Més informació al següent enllaç

 • Som dones de les Planes

  A les Planes s’està creant un grup de dones, entre totes decidirem de quina manera ens donarem suport i quines accions emprendrem. La bona rebuda de l’exposició “Som dones de les Planes” ha estat el punt de partida per organitzar-nos com a col·lectiu. Si t’interessa participar-hi i vols que t’avisem en la primera trobada, omple el formulari que trobaràs en el següent enllaç

 • ARK (Accions Rurals per la Kultura)

  Col·lectiu de joves de diversos orígens que viuen a les Planes i que transformen l’espai públic i les seves dinàmiques introduint art en el paisatge rural.

  Més informació

 • Pressupostos participatius per joves

  Cada any els joves de les Planes d’Hostoles disposen d’un pressupost municipal per destinar a les activitats o infraestructures que desitgin. Les propostes es presenten en l’Assemblea Jove en la qual hi pot participar qualsevol jove resident a les Planes, i són escollides aquelles que es portaran a terme entre tots els assistents.

  En l’Assemblea Jove 2021 es va decidir realitzar la “Festa del Circ i la Natura” i el “Joc de rol en viu”, dues activitats que van ser suspeses en el 2020 arran la pandèmia.


  En l’assemblea jove 2022 es va decidir realitzar les activitats celebrem la diversitat cultural de les Planes d’Hostoles i un rocòdrom que s’està construint al pati de l’escola municipal Sant Cristòfol.

  Per a més informació: Enllaç a la web de Les Planes Resilient