CASAL DE JOVES

馃尶 JOVES I NATURA. CABANES DEL RIU BRUGENT. LES PLANES D’HOSTOLES | Enlla莽 informatiu

INICI INSCRIPCIONS DIJOUS 5 DE MAIG A LES 8:30H

El casal t茅 una durada de 4 setmanes amb el mateix centre d鈥檌nter猫s: establir relacions amb els companys i el medi per tal de poder crear una societat des de zero despr茅s de la gran erupci贸 volc脿nica. 馃寢 Cada setmana durem a terme activitats de descoberta de l鈥檈ntorn, alguna activitat de bioconstrucci贸, alguna activitat de natura amb la participaci贸 d鈥檈xperts en el tema, una excursi贸 amb bicicleta de tot el mat铆 i tamb茅 gaudirem de la fresca en un entorn privilegiat com el riu Brugent. 馃尶馃挧馃悰

馃搯 Dates: Del 27 de juny al 22 de juliol

馃懇馃徎鈥嶐煠濃嶐煈煆 Edats: De 12 a 16 anys

馃暃 Horari: 9 a 13h (*aquesta 茅s la franja hor脿ria que subvenciona l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles) Opcional: Acollida de 8 a 9 hores. Bany a la gorga de 13 a 14 hores (proposarem una estona extra de bany a diferents espais naturals del Riu Brugent). Tarda de 14 a 17 hores.

馃尦 Lloc: Les activitats es realitzaran principalment a l’entorn del Riu Brugent i el Riu Cogolls. Aquesta zona del Brugent 茅s molt ombr铆vola amb molta pres猫ncia de salzes, avellaners, verns i pollancres entre d’altres. La temperatura baixa pr脿cticament 10 graus respecte a ple sol i per tant considerem apropiat el lloc per la realitzaci贸 del casal.

馃搵 Monitoratge: Personal de Fundaci贸 Emys

馃挵Preu: Dep猫n del que s’esculli

Places limitades.