CASAL DE JOVES

🌿 JOVES I NATURA. CABANES DEL RIU BRUGENT. LES PLANES D’HOSTOLES | Enllaç informatiu

INICI INSCRIPCIONS DIJOUS 5 DE MAIG A LES 8:30H

El casal té una durada de 4 setmanes amb el mateix centre d’interès: establir relacions amb els companys i el medi per tal de poder crear una societat des de zero després de la gran erupció volcànica. 🌋 Cada setmana durem a terme activitats de descoberta de l’entorn, alguna activitat de bioconstrucció, alguna activitat de natura amb la participació d’experts en el tema, una excursió amb bicicleta de tot el matí i també gaudirem de la fresca en un entorn privilegiat com el riu Brugent. 🌿💧🐛

📆 Dates: Del 27 de juny al 22 de juliol

👩🏻‍🤝‍👨🏼 Edats: De 12 a 16 anys

🕛 Horari: 9 a 13h (*aquesta és la franja horària que subvenciona l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles) Opcional: Acollida de 8 a 9 hores. Bany a la gorga de 13 a 14 hores (proposarem una estona extra de bany a diferents espais naturals del Riu Brugent). Tarda de 14 a 17 hores.

🌳 Lloc: Les activitats es realitzaran principalment a l’entorn del Riu Brugent i el Riu Cogolls. Aquesta zona del Brugent és molt ombrívola amb molta presència de salzes, avellaners, verns i pollancres entre d’altres. La temperatura baixa pràcticament 10 graus respecte a ple sol i per tant considerem apropiat el lloc per la realització del casal.

📋 Monitoratge: Personal de Fundació Emys

💰Preu: Depèn del que s’esculli

Places limitades.