Les Planes d’Hostoles millorarà la il·luminació de les entrades al municipi

Millorar la seguretat dels vianants i fer reduir la velocitat dels vehicles és l’objectiu d’aquesta actuació amb un cost de 275 mil euros.
El Ple de l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles ha aprovat aquest dimarts el projecte de millora en els accessos del municipi. Aquesta actuació que es portarà a terme en els propers mesos consisteix a allargar la línia de faroles ja existents, fins als dos extrems del municipi. Així doncs, amb els 31 nous punts de llum s’arribarà a il·luminar des del cementiri municipal fins a la primera entrada del Barri del Jonquer.
Aquesta actuació, que anirà complementada amb l’allargament de la vorera a la part nord, fins al trencant de Can Benet i Ca l’Arnau, pel costat dret i pel costat esquerra fins a dalt el cementiri municipal, vol fer reduir la velocitat dels vehicles abans no entrin a dins la trama urbana.
En una segona fase que s’executarà també aquest 2021 s’allargaran les faroles des de Pocafarina fins a l’entrada del nucli urbà. A banda el projecte preveu la instal·lació de faroles baixes des de l’Ermita de l’Àngel i des de darrera el camp de futbol fins a l’accés a la via verda que hi ha a la Parada del Jonquer.
Actuació finançada pel PUOSC 2020-2024 de la Generalitat de Catalunya
Aquesta important millora en els accessos del municipi ve subvencionada, igual que la reforma de la Rambla Dolors Moreno, pel Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya ha de finalitzar abans de finals de novembre de 2021.